söndag 3 juni 2012

Hästälskaren



Den hästälskande brorsdottern har haft födelsedag och firades av familjen idag. Presenten har varit klar några dagar och bara legat och väntat på att få överräckas. Nu var det äntligen dags!


Lådan har det varit Iittalas glas i.
Ovanpå locket har jag limmat fast ett öppningsbart kort. Man fäster det (med en liten ansträngning;)) under den lilla niten.


Inuti kortet finns en "papperspåsficka". Där ligger en tag med en extra överraskning.


Idén till att få sjöhästarna att se ut som om de är i vatten fick jag från Magnolia Ink Magazine. Använd ett färglagt stämpelmotiv eller en färdig bild. Gärna en bakgrund. Ta en liten påse, fyll den med ca 3 msk blå flytande tvål eller hårgelé. Förslut den omsorgsfullt, gärna med tejp.
Tejpa fast påsen ovanpå bilderna. Fäst en ram ovanpå alltihop. För att undvika problem ska du inte göra hål någonstans i närheten av påsen eller bilden, det kan börja läcka tvål och du får börja från början... ;P
Här kom min raggsockastämpel till nytta igen.


Ha det gott! :)

4 kommentarer:

  1. Vad fint...man sku nestan ønska seg en sylåda eller gartnerlåda at ha små saker i....

    SvaraRadera
  2. Hei:)
    Har tittet på alt du har laget og lagt ut her:) Alt er så flott!! Jeg husker din kreativitet på andre områder, så jeg er ikke overrasket over alt du får til;) Men jeg er likevel veldig imponert!!!
    Klem fra Ann-Kristin

    SvaraRadera
  3. Wow Ulrika! Visste inte att du var så här händig! Är väldigt imponerad av dina alster!
    Kram, Nina H

    SvaraRadera
  4. Va fint!! du är bra att hitt på :)

    SvaraRadera